dimecres, 9 de desembre del 2009

TALLER: TEATRE NEGRE

Podeu veure el vídeo al Bloc del 3r Cicle. Perdonau la poca qualitat de les imatges. I si voleu sebre com ho férem seguiu llegint:


El teatre negre es una art que es va crear a Praga. Es un tipus de representació escènica que se caracteritza per fer art teatral a les fosques. Per poder representar aquest teatre es necessita que tot l’ escenari sigui negre, una roba convenient segons l’obra representada pels actors i uns raigs especials ultra violats.
Es tracta de que els raigs ultra violats detecten els colors com el blanc, el blau cel, el groc fluorescent i altres colors per l’estil, i els fa brillar enmig de la foscor.
Un home especialista en teatre negre va venir per ensenyar-nos que era el teatre negre, i també, ens va a ajudar a fer unes petites obres. Ens vàrem repartir en tres grups més o menys iguals.
  • Per començar, vàrem fer tres espectacles sobre “espirofofis”, en els quals hi havia tres tipus: els “espirofofis” de colors, els de plomes i els melenuts.
  • Després, un grup va fer una orquestra, que actuaven com si fossin un grup de música que es deia rataplamximplam. Rataplamximplam, era un grup de música que li feia por al públic, i que per això actuava a les fosques.
  • Un altre grup va fer com un somni de mans sense cos, acompanyada d’ una melodia de Michael Jackson.
  • I per acabar, vàrem fer una representació de quan Neil Armstrong va viatjar a la lluna, però era una mica especial, perquè també sortien a escena uns marcians que volien mantenir neta la lluna.
Pere J Bauzà i Sergi Santaella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada